Singles Coaching

Op zoek naar jouw perfecte partner

De mogelijkheden voor het vinden van de juiste partner lijken tegenwoordig oneindig. Online daten, een relatiebemiddelingsbureau (ook wel matchmaker) inschakelen, speeddaten, single events of naar de plaatselijke kroeg om daar hopelijk de ware tegen te komen… Maar heb jij je geluk in de liefde nog niet gevonden en zou je graag wat hulp willen bij het daten? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Als ervaren dating coach geef ik jou praktische tips om meer mensen te ontmoeten én succesvol te daten, waarbij jij als persoon altijd centraal staat.

We lijken allemaal op zoek naar de ‘perfecte’ partner, maar wie is dat voor jou? Bestaat de perfecte partner wel? Samen gaan we aan de slag om binnen tien weken het antwoord op deze alles bepalende vraag te hebben. Mijn werkwijze kenmerkt zich door het gemakkelijk in de situatie van singles te kunnen verplaatsen met als doel snel tot de kern te komen. In dit traject is het doorbreken van belemmerende patronen vaak een belangrijke stap.

Voor wie?

Op je werk gaat het wél goed: je hebt vertrouwen in eigen kunnen. Maar tijdens dates en het aangaan van relaties voel je je minder zeker. Als je iemand echt leuk vindt bij het daten ben je plotseling bang dat je niet mooi, interessant of gezellig genoeg bent voor de ander. Je bent te veel gefocust om een goede indruk te maken. Hierdoor verlopen de dates regelmatig stroef en die onzekerheid gaat verder opspelen als die ander jou echt wil leren kennen. Je stelt je terughoudend op of gedraagt je gespannen. Omdat ergens dat stemmetje in je achterhoofd zegt: ‘Ik ben niet goed genoeg!’.

Stel je toch eens voor dat die ander ziet wie jij echt bent! Hoog tijd om steviger in je schoenen te gaan staan in dates en relaties. Een nieuw hoofdstuk in je leven waarbij ik je graag de weg wijs.

Waarom aan de slag met een dating coach?

Een (onbewust) gebrek aan zelfwaardering zorgt voor een negatieve spiraal. Hoewel je in het normale leven jezelf misschien best oké vindt, kan de angst om jezelf in relaties helemaal te laten zien nare gevolgen hebben. Misschien heb jij, net als veel andere singles, het daten maar helemaal afgeschaft. ‘Dan maar voor altijd single.’ Of misschien ga je dapper door, tot het weer begint te knagen als je iemand hebt ontmoet.

Je bent op zoek naar bevestiging van de ander, je bent bang iets verkeerds te doen… Die spanning maakt je geen leuker persoon, laat staan een leuke date. Je neemt maar snel weer afstand, omdat jij toch nooit aan al die verwachtingen van de ander kan voldoen. Waardoor die beginnende relatie weer strandt. En je weer alleen zit met nog minder (zelf)vertrouwen dan daarvoor.

Tijd voor meeer zelfvertrouwen als partner!

Gelukkig is hier iets aan te doen: ik kan je als datingcoach helpen door te werken aan het gevoel de moeite waard te zijn als partner. Uit onderzoek blijkt dat zelfacceptatie en zelfcompassie enorm belangrijk zijn om goede relaties aan te gaan. En ook dat hele kleine gedragsveranderingen al zorgen dat je je steviger kan opstellen. Als je je zelfvertrouwen vergroot, word je meteen ook aantrekkelijker voor anderen. Je durft immers meer van jezelf te laten zien, zonder dat je bang bent dat die ander je afwijst. Dus tijd om de eerste stap te nemen en te leren om steviger in dates en relaties te staan. Het zal het aangaan van een relatie een stuk aangenamer en relaxter maken!

'Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg'

Wat gaan we doen?

Aan de hand van een uitgebreide intake leren we elkaar beter kennen. Vervolgens zullen wij samen door middel van verschillende testen en psychologische ontwikkelde technieken jouw hulpvraag vaststellen. Wat is jouw persoonlijk doel bij deze coaching? Wat wil je na dit traject geleerd hebben en waar wil je toe in staat zijn?

Je ontvangt tijdens deze coaching wekelijks van mij een speciaal voor jou bedachte challenge, die je gaat helpen om binnen het huidige dating landschap je weg te vinden. Je ticket naar meer zelfvertrouwen, meer inzicht en meer kennis over wie jij bent en waar je precies naar op zoek bent in een relatie. Waarom is het tot nu toe nog niet gelukt? En vooral, hoe lukt het me wél? Daten wordt weer leuk en succesvol!

Op zoek naar een andere service?

Voor koppels die hun relatie wat extra liefde willen geven. Liefde voor elkaar en groei als individu.

Koppels Coaching

Vragen?

Heb je een vraag over singles coaching of heb je interesse in deze service? Neem dan contact met mij op.