Relatiebemiddeing

Ervaren relatiebemiddelaar

Je bent actief op zoek naar liefde, een partner die jou aanvult in je dagelijkse leven, met wie je kan lachen en jou de beste versie van jezelf laat zijn. Een ‘matchmaker’ kan je daarin helpen bij het vinden van je potentiële liefde. Een service met een persoonlijke en proactieve benadering die niet alleen luistert naar wat je wilt maar vooral zoekt naar wat jij nodig hebt in een fijne liefdesrelatie. Herkenbaar? Dan help ik je graag!

Als aanvulling op mijn singlescoaching bied ik namelijk ook mijn service aan als ervaren relatiebemiddelaar. Hiervoor werk ik op zeer effectieve en discrete basis samen met diverse gerenommeerde relatiebemiddelingsbureaus. Ik zoek exclusief en selectief voor ondernemende levensgenieters die graag (weer) hun leven willen delen met een fijne partner.

Met een ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’ mentaliteit van een bourgondische levensstijl genieten. Loyaal en met een goed gevoel voor humor, het glas is altijd halfvol. Er graag op uit gaan, een goed leven leiden maar hier niet mee hoeven pronken. Oprecht geïnteresseerd en gezellig zijn en open staan voor avontuur. Op een vol terras, of samen thuis op de bank, kunnen genieten van een goed glas wijn of een lekker koud biertje. Sportief, eerlijk en openhartig. Je eigen boontjes doppen, waarbij luxe een fijne toevoeging is. Graag in de natuur of op het water zijn. Wel of geen kinderwens, trouwen of een LAT relatie?

‘Ik geloof in echte ontmoetingen, in dates, die ik graag voor jou wil organiseren.’

Wat gaan we doen?

Tijdens deze persoonlijke bemiddeling ga ik met én voor jou op zoek naar jouw potentiële liefde, binnen een ruim netwerk vol serieuze singles die op zoek zijn naar een duurzame relatie. 

Na een uitgebreide intake bij jou thuis schrijven we een passend profiel die ik discreet gebruik tijdens mijn zoektocht naar de juiste partner. Ik kijk verder dan leeftijd, woonplaats en uiterlijke voorkeuren. Bij mij staat jouw toekomstperspectief, IQ, EQ en persoonlijkheid centraal, zodat ik gericht kan zoeken naar die alles bepalende intellectuele en fysieke klik. 

Speciaal voor alle singles die niet al swipend of via een online chat de liefde willen vinden. Ik zie graag dat mijn coaching leidt tot echte ontmoetingen, verrassende dates, die ik graag voor jou wil organiseren!

Wat is offline relatiebemiddeling

In de digitale wereld anno nu lijkt het krijgen van een fijne liefdesrelatie makkelijk. Maar toch zijn steeds meer mensen het vermogen kwijtgeraakt écht contact te maken. We komen ook steeds minder in situaties waar je elkaar nog op de traditionele manier kunt leren kennen. Dat is waar ik met mijn offline relatiebemiddelingsbureau om de hoek kom kijken. 

Een offline relatiebemiddelingsbureau werkt persoonlijk en discreet en probeert op basis van een groot eigen netwerk en een ruime database een match te vinden. Dit gebeurt aan de hand van een uitgebreid profiel, diverse klantcontactmomenten, evaluaties en persoonlijke begeleiding.

‘Voor singles die zwichten onder de druk van het vinden van je soul-mate; de ware liefde.’

Is relatiebemiddeling wat voor mij?

Wellicht heb je na het lezen van deze pagina nog twijfels over relatiebemiddeling. Is het wel iets voor jou? Ik durf te stellen dat relatiebemiddeling zeker iets voor jou is als jij je herkent in één of meedere van onderstaande punten:

Guess what: you’re not alone! Er zijn zat vrijgezellen die wat meer tijd, ruimte en begrip nodig hebben, alvorens ze de grote stap tot het daten zetten. Of die wel iemand kunnen gebruiken die over hun schouder met ze mee kijkt. Daar kun je mij dus voor inschakelen. Ik help je, ik begrijp je en ik oordeel niet. Samen maken we het daten (weer) leuk. Beloofd.

Op zoek naar een andere service?

Voor koppels die hun relatie wat extra liefde willen geven. Liefde voor elkaar en groei als individu.

Koppels Coaching

Vragen?

Heb je een vraag over relatiebemiddeling of heb je interesse in deze service? Neem dan contact met mij op.