Online Dating Assistent

Lekker blijven swipen

Tegenwoordig doen we alles online! We bestellen onze kleding, zoeken een klusjesman, doen de boodschappen en swipen onszelf een weg naar de liefde. Tinder, Parship, Bumble, Lexa… Virtueel daten is nog nooit zo populair geweest. Een ding is zeker, jouw toekomstige liefde is daar te vinden. Maar wat nou als je het helemaal niet leuk vindt? Of als je letterlijk alles al eens hebt geprobeerd? Ik ben ervan overtuigd dat online daten ontzettend leuk én succesvol kan zijn. Het zit hem namelijk vaak in kleine aanpassingen aan je profiel, het vinden van de juiste openingszin en onderwerpen van gesprek en het bijstellen van verwachtingen. Hoe bizar dit eigenlijk ook klinkt, je moet jezelf kunnen verkopen en daarbij oog houden voor jouw swipe doel. Wil je een korte fling, een LAT relatie of juist de ware vinden?

"Welkom aan boord op deze reis door het wereldwijde web.
Uw bestemming: een liefdevolle toekomst! Enjoy the ride."

Waarom aan de slag met een online dating assistent?

De reden waarom veel singles een hekel hebben aan online daten is omdat de ‘kans van slagen’ zo klein is. Althans, voor hun gevoel. Je maakt een profiel, geeft je ziel en zaligheid bloot, maakt contact met iemand die je aantrekkelijk vindt, je wordt enthousiast en dan word je afgewezen. Soms – regelmatig – wordt niet eens de moeite genomen om te reageren en zie je je ‘match’ spontaan verdwijnen van het platform. Weg potentie, weg zelfvertrouwen! Ik kan me heel goed voorstellen dat het voor singles, die het liefdesspel proberen te winnen, zo enorm frustrerend kan zijn wanneer het voelt alsof je deze alleen maar kunt verliezen. Je doet zo je best! Stelt je open, probeert jezelf van je beste kant te laten zien, geeft je ziel en zaligheid bloot en als iemand je dan niet leuk (genoeg) vindt dan voelt het persoonlijk. Dan is het persoonlijk.

Ben jij actief online aan het daten of wil je graag online gaan daten, en herken jij jezelf hierin of weerhoud het jou zelfs van een poging in de virtuele visvijver vol gewillige singles? Wil je graag écht succes met online daten? Dan wil ik je dolgraag helpen om jouw online dating leven weer leuk te maken. Als jouw persoonlijk ‘Online Dating Assistent’ ga ik voor én met jou aan de slag. Aan de hand van een persoonlijke intake ga ik voor je kijken op welk platform jij de grootste kans van slagen hebt. Heb je toevallig al een account? Helemaal goed. Zo niet, dan maken we er samen één aan. In beide gevallen kijk ik met je mee welke informatie je over jezelf zou moeten delen om de juiste partner aan te trekken, schrijven we een pakkende persoonlijke profiel tekst en maken we (eventueel) nieuwe foto’s om jouw profiel helemaal af te maken. Profiel klaar, daten maar!

Van online match naar offline date

Voor vele is het probleem van online daten dat je het gevoel hebt dat je eindeloos veel keus hebt. Want je kunt swipen tot je een ons weegt, de nieuwe potentiele kandidaten worden steeds aangevuld (wáár komen al die mannen en vrouwen toch telkens vandaan?). Het internet en datingapps als Tinder en Happn hebben de manier waarop we potentiële geliefden ontmoeten voorgoed veranderd. Daar zitten voordelen aan, maar ook nadelen. Te veel keus kan verlammend werken. Je ziet letterlijk door de bomen het bos – of in dit geval door de profielen jouw match – niet meer. Daar bovenop komt dat als je aan het swipen bent je alle potentiële kandidaten met elkaar gaat vergelijken. ‘Oh, die vorige had een lievere lach dan deze.’ Als je iemand ‘in het echt’ ontmoet, ben je op dat moment alleen met diegene bezig. Heb je met hem of haar een leuk gesprek, is er een klik en past diegene bij jou? 

Nu zijn er echter gelukkig ook heel veel succesverhalen. In mijn persoonlijke kringen zijn er inmiddels een aantal gelukkige stellen die voor het eerst via de virtuele versie met elkaar kennis hebben gemaakt. Maar hoe groot is de kans van slagen nou eigenlijk echt? En waar moet je op letten als je een datingprofiel aanmaakt of beoordeelt? Er is wel degelijk wat bewijs dat onbekenden van elkaar bepaalde eigenschappen kunnen voorspellen aan de hand van een foto, zoals of iemand extravert of introvert is, of iemand emotioneel stabiel is en of iemand zelfverzekerd is. Maar deze eigenschappen zijn natuurlijk maar the tip of the iceberg, en aan de hand daarvan kun je nog niet zo goed weten of hij of zij een perfecte match is.

'Verliefd worden op de virtuele versie van een ander, het blijft een fascinerend fenomeen!'

Wat gaan we doen

Als ‘Online Dating Assistent’ help ik met het schrijven van een pakkende en persoonlijke profiel tekst, het beantwoorden van screeningsvragen (waardoor de juiste matches via het algoritme van de datingsite tevoorschijn komen), het maken van écht goede profiel foto’s én het handmatig selecteren van potentiele partners. Zeker in deze tijd, waarin veel singles actief online op zoek zijn naar een date, heb ik al een heleboel singles geholpen met het optimaliseren van hun online profiel en het vergroten van hun online dating potentie. Met al een aantal serieuze dates en zelfs prille verkeringen als resultaat! 

Op zoek naar een andere service?

Voor singles die wat meer tijd, ruimte en begrip nodig hebben en succesvol willen (worden in) daten.

Singles Coaching

Vragen?

Heb je een vraag over de Online Dating Assistent of heb je interesse in deze service? Neem dan contact met mij op.