Koppels Coaching

Een liefdevolle relatie

Een liefdevolle relatie, we willen het allemaal. Op een kleine uitzondering na, hebben we het ook allemaal of ooit gehad. Hoe mooi en fijn een liefdesrelatie ook kan zijn, problemen, onzekerheid en onbeantwoord verlangen zijn daarbij niet uitgesloten. En dat is eigenlijk maar goed ook! Want waar alles goed gaat is geen ruimte voor groei, zowel als koppel als individu. We zullen altijd op zoek blijven naar groener gras, er bestaat geen wereld zonder verhoudingen en daar zullen we het mee moeten doen. 

Gelukkig zijn er tegenwoordig diverse manieren om met deze wetenschap te leren dealen of hulp in te schakelen. Het is namelijk zo makkelijk om met je vingertje te wijzen op het moment dat iets niet goed gaat, zo ook in de liefde. Op het moment dat je niet lekker in je vel zit of je niet bewust bent van je belemmeringen sta je direct al met 0-10 achter. Vandaag wil je dit, en morgen wil je weer wat anders. Uiteindelijk weet je helemaal niet meer wat je nou eigenlijk wilt. Dat geldt ook voor je partner. Maar één ding is zeker, aan jou ligt het niet! Toch?

“Mijn coaching is een vorm van relatietherapie light”

Werk aan de winkel

Hebben jullie een relatie? Is jullie relatie niet total-los maar misschien wel flink beschadigd of heeft ‘t een klein deukje opgelopen? Of zijn jullie juist zo zuinig op dat jullie relatie dat jullie het willen behoeden van eventuele slijtage? Net verliefd of al eeuwen bij elkaar? Jullie zijn bij mij aan het goede adres.

Voor wie?

Mijn coaching, zie het als een vorm van ‘relatietherapie’ light, is voor beide partners. Willen jullie graag meer uit jullie huidige relatie halen of jullie liefde een boost geven? Ervaren jullie problemen of willen jullie deze juist voorkomen? Wil je graag nog wat extra informatie? Neem contact met me op en ik geef je graag en vrijblijvend antwoord op al je brandende vragen.

Voor koppels die om uiteenlopende redenen een probleem hebben in hun relatie en dit samen willen oplossen.

Relatieproblemen

Voor (nieuwe) ouders die graag hun relatie willen versterken tijdens het opvoeden van hun kind.

Nieuwe ouders

Voor tortelduifjes die geloven dat hun nieuwe liefde het waard is om écht in te investeren.

Verliefde koppels

Op zoek naar een andere service?

Voor singles die wat meer tijd, ruimte en begrip nodig hebben en succesvol willen (worden in) daten.

Singles Coaching

Vragen?

Heb je een vraag over koppels coaching of heb je interesse in deze service? Neem dan contact met mij op.