Over SARON

saron-buiten

Ik ben Saron van de Laar, 28 jaar, en ik ben singles coach & relatie expert.

Mijn relatiebureau is een online- en offline dating platform voor mensen tussen de 21 en 70 jaar oud, bij wie het date-leven een klein duwtje in de rug kan gebruiken. 

Mens en gedrag, en dan met name in relatievorm (liefde, vriendschap en familie) heeft me altijd enorm gefascineerd. Na mijn opleiding toegepaste psychologie heb ik me hier dan ook veel in verdiept. Maar een passend beroep vinden waarin mijn talent, passie, in combinatie met mijn ondernemershart, volledig tot zijn recht kwamen bleek lastiger dan gedacht.

Heb je weinig ervaring op relatiegebied of een langdurige relatie achter de rug, waardoor ‘daten’ anno nu een compleet nieuwe wereld voor je is? Ik zet me heel graag voor je in!

In de afgelopen jaren, waarin ik altijd effectief heb samengewerkt met DTNG, heb ik mij met veel liefde, volharding en energie ontwikkeld tot een ervaren matchmaker en relatie expert. Toen DTNG. iemand voor de uitbreiding richting Den Bosch zocht was het dan ook een logische stap dat ik de singles in deze regio op me zou nemen. Als vrouw van het zuiden spreek ik de taal en heb ik het netwerk om voor de singles uit de zuiden een mooie match te vinden! Vanuit mij ervaring met singles in diverse leeftijdscategorieën en nationaliteiten vind ik het belangrijk om een integere band op te bouwen en tegemoet te komen in hun levenservaring en toekomstperspectief, waardoor ik naast DTNG. Den Bosch inmiddels met liefde ook een heleboel singles door heel Nederland bemiddel en coach in hun zoektocht naar liefde.

‘Ik geloof in echte ontmoetingen, in dates, die ik graag voor jou wil organiseren.’

Als offline relatiebemiddelaar ontdekte ik dat mijn talent en passie in perfecte balans is met wat singles anno nu nodig hebben. Een wereld waarin we drastisch op zoek zijn naar een levenspartner, maar eigenlijk nog veel meer naar ons zelf. Creatief, betrokken, energiek, warm, analytisch, sensitief, enthousiast en volhardend omschrijven mij als persoon. En als coach ben ik bovendien loyaal, een goede luisteraar, gecommitteerd, positief en eerlijk. Ik heb ervaren dat dit vereiste kwaliteiten zijn in het landschap van online daten en relatiebemiddeling, aangezien singles logischerwijs behoeften hebben aan duidelijke communicatie en een ‘can do’ mentaliteit.

Ik heb geleerd om oplossingsgericht te denken en snel te schakelen. Dit is een eigenschap die ik nu goed benut. Ik ben sociaal, beschik over een ijzersterk doorzettingsvermogen, ben perfectionistisch én punctueel en ik doe niets liever dan werken met mensen. Ik geloof dat het mijn missie is om liefde en optimisme te brengen in deze wereld en er is geen manier waarop ik dit beter kan vervullen dan in mijn eigen relatiebureau. Ik kan nu namelijk doen waar ik oprecht gelukkig van word en waar ik goed in ben. Ik ben ervan overtuigd dat ik een verschil kan maken, ook voor jou!

Neem direct contact op

Je kan direct contact met me opnemen via onderstaande contactgegevens.
Als je wilt dat ik contact met je opneem, kan je het contactformulier hiernaast invullen. 

Stuur me een bericht